04 / 05 / 2024

Diyarbakır bayram ulaşım

Diyarbakır bayram ulaşım

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı otobüsler, Otobüs İşletme Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nın birinci günü kent merkezinde ve ilçelerde yolucuları ücretsiz taşıyacak. Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi....

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık.

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Pendik Bahadır 148 ulaşım!

Bahadır 148 projesinde satışlar başladı. Pendik'te ye ralan projede 2+1 ile 3+1 daireler bulunuyor. Peki proje nerede yer alıyor. İşte Pendik Bahadır 148 ulaşım...

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Diyarbakır'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde kırılan ve yerinden çıkan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için çalışma başlattı.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Mersin'e milyonlarca liralık ulaşım yatırımı!

Mersin'de yaşanan trafik sorununu kökten çözmek için seferberlik başlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaptığı milyonlarca liralık ulaşım yatırımlarıyla adeta kente çağ atlatıyor.

Diyarbakır bayram ulaşım Haberi

Diyarbakır bayram ulaşım

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’na yönelik bir dizi önlem aldı. Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı Otobüs İşletme Müdürlüğü, belediyeye ait olan toplu taşıma araçlarının bayramın birinci günü tüm yolcuları ücretsiz taşıyacak.


Arafe günü mezarlıklara ücretsiz otobüs


Arafe günü saat 16.00’dan itibaren mezarlıklara giden otobüsler de halkı ücretsiz taşıyacak. Bu kapsamda 4 otobüs Yeniköy Mezarlığı’ndan İskanevleri’ne kadar ring yapacak. Mardinkapı Mezarlığı’ndan Tekel’e 2 otobüs, Gaziler son durağa 2 otobüs, Ofis Gevran Caddesi’nden Seyrantepe’ye 1 otobüs, Ofis Batıkent’ten Seyrantepe’ye 1 otobüs, İstasyon üzerinden Yeniyol son durağa da 1 otobüs konuldu.


Bayram namazı sonrasında mezarlıklara ring


Bayramın birinci günü sabah camilerden mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri konuldu. Buna göre İstasyon Camii, Huzurevleri Camii, Üçkuyu TOKİ, Şilbe Toplu Konut, Kayapınar Avşar Camii, Gaziler Son Durak ve Gıyasettin Bey Camii, 500...