12 / 05 / 2024

Diyarbakır Bismil Cami

Diyarbakır Bismil Cami

Türkiye’nin önde gelen ve ödüllü proje sahibi Sarp Group kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla Gebze, Eskişehir, Diyarbakır ve Samsun’daki toplam 5.000 konutluk projelerine devam ediyor.

TOKİ Diyarbakır Bismil’de 2 bin 280 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Bismil projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bismil TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Bismil 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Diyarbakır Bismil Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil'de millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Bismil Millet Bahçesi 85 dönüm üzerinde inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ Diyarbakır Bismil'de 2 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Diyarbakır Bismil'de 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil Fatih Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 milyon 444 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Bismil'de 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil'de yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 105 bin 495 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Diyarbakır 277 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut , 1 Adet 14 Dükkânlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Diyarbakır Kocaköy Ulu Cami restore edildi!

Diyarbakır Kocaeköy'de yer alan Ulu Cami'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 277 konut ihalesi 11 Aralık'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut , 1 Adet 14 Dükkânlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Diyarbakır'da cami yapımını durduran imar planı değişikliği iptal edildi!

Diyarbakır Kayapınar'da yapımı devam eden camiler için yıkım kararı iptal edildi. 

Diyarbakır Bismil Cami Haberi

Diyarbakır Bismil Cami

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği 516 bağımsız bölümden oluşan İstanbul’un en önemli değerlerinden olan Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ve yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘’Avrupa’nın En Prestijli Projesi’’, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ödülü sahibi olan Sarphan Finans Park Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Alaaddin Akar, geleceğe miras bırakacak bir projeyi yürütmenin sorumluluğu ve mutluluğu  ile hareket ettiklerini ifade ediyor.


Gebze’de Sarp Group Kalitesini Yaşamaya Sayılı Günler Kaldı!


Gayrimenkul sektörünün kaliteli projelerin mimarı Sarp Group, başarılı konut...