28 / 04 / 2024

diyarbakır bismil millet bahçesi son durum

diyarbakır bismil millet bahçesi son durum

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil'de millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Bismil Millet Bahçesi 85 dönüm üzerinde inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır Bismil’de 2 bin 280 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Bismil projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bismil TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Bismil 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Diyarbakır Yeni Millet Bahçesine Kavuşuyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Hazro Millet Bahçesi’nin 2022’de tamamlanması planlanıyor.

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Diyarbakır Bismil Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil'de millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Bismil Millet Bahçesi 85 dönüm üzerinde inşa edilecek.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Diyarbakır Hazro'ya millet bahçesi müjdesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hazro ilçesine 32 bin metrekare  büyüklüğünde millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Diyarbakır Bismil'de 2 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

Diyarbakır Sur'daki kaçak yapılar kaldırıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Sur İlçesindeki Millet Bahçesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan kaçak yapıları kaldırdı.

Diyarbakır Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

diyarbakır bismil millet bahçesi son durum Haberi

diyarbakır bismil millet bahçesi son durum

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil’de 85 dönümlük alanda Millet Bahçesi inşaatına başladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi, Vali Münir Karaloğlu’nun 11 Eylül’de temelini attığı 65 milyon 258 bin 581 liralık 10 yatırım arasında yer alan Bismil’de bakımsız olan parkın Millet Bahçesine dönüştürülmesi çalışmaları için düğmeye bastı.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, ilçelerde vatandaşların dinlenebileceği, ailece güzel vakit geçirebileceği yeşil alanlar oluşturmak için başlattığı çalışmalarını Bismil’de devam ediyor. İlçe merkezinde yer alan 85 dönümlük alanın yeniden projelendirdiği Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, parktaki yeşil alanı 45 bin metrekareye çıkaracak ve alana 380 yeni ağaç ile 1550 çalı dikecek.

İçerisinde mescit, seyir terası, basketbol ve sentetik futbol sahası, olacak parkta vatandaşların spor yapması için bisiklet ve yürüyüş yolu,...