15 / 05 / 2024

Diyarbakır Büyükşehir asfalt yatırımları

Diyarbakır Büyükşehir asfalt yatırımları

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde monoray tartışması!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündeminde yapımından vazgeçilen monoray projesi vardı. Toplantıda monoray projesi de yapılmaması da eleştirildi.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Konya Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, kentteki yollarda standardı yükseltmek için çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi'nde imar raporları görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının son birleşiminde imar komisyonuna havale edilen raporlar görüşüldü.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Diyarbakır Büyükşehir asfalt yatırımları Haberi

Diyarbakır Büyükşehir asfalt yatırımları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, mayıs ayında başlattığı 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı’nı tamamladı. Program kapsamında kent merkezindeki bulvar ve caddelerde 164 bin ton, bakım ve onarım çalışmalarında ise 62 bin ton olmak üzere toplam 226 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ise kırsal ilçelerde 397 km sathi kaplama ve 412 km stabilize yol çalışması yaptı, 104 bin metrekarelik alana kilitli parke taşı döşedi. Yollarda 34 menfezde yapan ekipler, kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yolların açılması ve bozulan yolları onarmak için çalışmalarını sürdürüyor.


2017 hazırlıkları başladı


Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2017 yılında kent merkezinde yapılacak asfaltlama...