02 / 05 / 2024

diyarbakır hastane projeleri

diyarbakır hastane projeleri

Diyarbakır'da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesinle, 750 yataklı planlanan Uçkuyular Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek.

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

Diyarbakır'daki riskli 2 bin 500 bağımsız bölüm için dönüşüm müjdesi!

Diyarbakır'da risk taşıyan 2 bin 500 bağımsız bölüm için kentsel dönüşüm projesi başlatılacaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede hayata geçirilecek çalışmaları ve projeleri anlattı.

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları!

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri başvuruları ne zaman? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru bedeli ne kadar? TOKİ Diyarbakır 2020 ne zaman teslim? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru şartları neler? İşte 100 bin sosyal konut TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları...

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Diyarbakır kentsel dönüşümle yenileniyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz, 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Diyarbakır'daki imarı, kentsel dönüşüm ve projeleri anlattı.

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2017'de açılacak!

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kamuran Tan, "Önümüzdeki yıl hizmete girecek hastane, Güneydoğu'nun en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesi olacak." dedi.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Diyarbakır’da TOKİ toplantısı yapıldı!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) yetkililerinden kentsel dönüşüm çalışmaları ve konut projeleri hakkında bilgi aldı.

diyarbakır hastane projeleri Haberi

diyarbakır hastane projeleri

Diyarbakır'da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesinle, 750 yataklı planlanan Uçkuyular Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek. Mevcut hastanelerde özellikle çocuk ve kadın doğumla ilgili yaşanan yatak sıkıntısı, yapılacak iki hastaneyle ortadan kalkacak. Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Diyarbakır Genel Sekreteri Murat Kanğın, Diyarbakır'da iki büyük şehir hastanesinin Yenişehir ve Kayapınaar ilçelerinde yapılacağını söyledi. 


Kanğın, Kayapınar ilçesindeki hastanenin Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de içerisinde bulunduğu 600 dönümlük alanda, Yenişehir ilçesindeki hastanenin 60 dönümlük arazide yer alacağını belirtti. Kanğın, projesi Kalkınma Bakanlığı Yüksek Planlama Kurulunda(YPK) onaylanması beklenen hastaneler sayesinde ilin yatak sayısının artacağını vurguladı. Kanğın, bu hastanelerin 950 milyon TL'ye mal olacağını sözlerine ekledi. Şehir hastanelerinin yapımının uzun yıllar...