04 / 05 / 2024

Diyarbakır Irmak Sitesi nerede

Diyarbakır Irmak Sitesi nerede

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Diyarbakır Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine verilen ceza belli oldu!

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan ve 89 kişinin vefat ettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine, 17 sene 6'şar ay hapis cezası verildiği açıklandı.

Diyarbakır'da Depremde Yıkılan Galeria Sitesi İçin Bilirkişi Raporu Tamamlandı: Çökmenin nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği siteye ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi 6 ay sonra hizmete girecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

Diyarbakır Irmak Sitesi'nde tapu tepkisi!

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl hizmete açılacak...

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

TOKİ'den Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'ne 814 dükkan!

TOKİ, Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'nde 324 adet tip-1 ve 190 adet tip-2 olmak üzere toplam 814 dükkan inşa edecek.

Diyarbakır Irmak Sitesi nerede Haberi

Diyarbakır Irmak Sitesi nerede

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi 82’nci Sokak’ta yer alan Irmak Sitesi’ndeki vatandaşlar, yıllardır oturdukları sitenin bahçesinin bir anda çıkıp gelen bazı şahıslar tarafından tapulu arsaları olduğu iddiasıyla el konulmaya ve yıkılmaya çalışıldığını kaydetti.

Güneydoğu Güncel Gazetesi'nde yer alan habere göre; mağduriyetlerine neden olan kurumun Kayapınar Belediyesi olduğunu belirten site sakinleri, oturdukları binaları zamanında kendi imkanlarıyla satın aldıklarını, bahçenin de siteye ait olduğunu kaydeden hakları olan bir yeri vermeyeceklerini söylediler.

Belediye yetkililerine seslenen site sakinleri, bahçenin tapusunun hukuksuz bir şekilde başka şahıslara verildiğini kaydeden sorunun çözülmesini istedi.

Site sakinlerinden Mehmet Çaçan, 2017 Haziran ayında iki şahsın gelip kendisiyle görüştüğünü ve “Siz, bizim 504 metrekare arsamızı işgal etmişsiniz. Tapu elimize yeni geçtiği için geldik.” dedi.

Bunun üzerine hiç vakit geçirmeden bina sakinleriyle görüşüp Kayapınar...