30 / 04 / 2024

Diyarbakır spor sahası inşaatı

Diyarbakır spor sahası inşaatı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla kentin farklı mahallelerinde 24, okullarda ise 22 olmak üzere 46 basketbol, voleybol, tenis ve futbol sahası inşa edecek.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

TOKİ Diyarbakır'a 16 bin 850 konut inşa etti!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 3+1 kura sonuçları!  

TOKİ 480 konutluk 3+1 Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde kura çekilişi bugün saat 13.00’da Seyrantepe Spor Salonunda yapılacak. İşte detaylar...

Diyarbakır'daki spor tesisleri yenileniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ve Bağlar ilçelerindeki spor tesislerini de bakım ve onarımını yaparak yeniliyor.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Diyarbakır spor sahası inşaatı Haberi

Diyarbakır spor sahası inşaatı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın talimatıyla, kent genelinde vatandaşların hem spora teşvik edilmesi hem de daha rahat bir ortamda spor yapmalarını sağlamak amacıyla birçok mahalle ve okulda spor sahaları yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu 10 basketbol-voleybol sahası, 6 açık halı saha, 1 açık tenis kortu, 4 kapalı tenis kortu, 3 kapalı halı saha olmak üzere toplam 24 spor sahasının projesi tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca 22 okulda da basketbol, voleybol, halı saha ve tenis kortları inşa edecek. Projeleri tamamlanan spor sahaları, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşa edilmeye başlanacak.


3 spor sahası onarılacak

Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeye göre, Bağlar ilçesinde 3 basketbol,3 voleybol, 3 halı saha, 1 tenis kortu; Yenişehir ilçesinde 1 basketbol-voleybol, 1 halı saha, Sur ilçesinde...