08 / 07 / 2024

Diyarbakır Stadyumunun inşaatında son durum

Diyarbakır Stadyumunun inşaatında son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kaplan, Diyarbakır'da inşaatı devam eden stadyumda incelemede bulundu. Kaplan, stat inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını açıyoruz” dedi. Peki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Yeni AKM'nin inşaatında son durum ne?

Taksim'de temeli 10 Şubat 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binası yükseliyor. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü 95 bin 596 metrekare kapalı alanı olan AKM'nin inşaatında sona geliniyor...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçilere ev izni!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri'nde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı inşaatında çalışan ve koronavirüs önlemleri kapsamında 3.5 aydır şantiyede kalan işçilerin evlerine gidip gelmeleri için izin çıktı. 

Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu...

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Diyarbakır Stadyumunun inşaatında son durum Haberi

Diyarbakır Stadyumunun inşaatında son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kaplan, Diyarbakır'da inşaatı devam eden stadyumda incelemede bulundu.


Beraberinde Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ile Kayapınar ilçesindeki stadı inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Kaplan, bölgede önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu tesisler tamamlandığında bölgenin spordaki alt yapısı çok daha iyi duruma gelecek. Diyarbakır, ülkemizin tesisleşme zenginliği bakımından marka kentleri arasına girip bu durum sporda da gelişmesine vesile olacak" dedi.


Yeni stadın sporda Diyarbakır'ın yüz akı olacağını kaydeden Kaplan, "Mayıs ayında tamamen bitmiş olacak. En kötü ihtimalle yeni sezonda profesyonel lig maçları burada oynanacak. Her şey düşünülerek ve hesaplanarak yapıldı. UEFA ve FİFA kriterleri neyi gerektiriyorsa ona göre inşa edildi" ifadelerini...