03 / 05 / 2024

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Diyarbakır’a 24 derslikli İmam Hatip Lisesi inşa edecek

Ali Ağaoğlu, 9 okulun onarımı için Diyarbakır'a gitti!

Milyonlarca lira değerinde otomobil koleksiyonu bulunan ve bunlardan 14'ü 'aga' plakalı olan Ali Ağaoğlu, Diyarbakır ziyaretinde biri üstü açık olmak üzere iki 'aga' plakalı lüks otomobilini kullandı

İnşaat malzemelerindeki artış iflasa neden oluyor!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Başkan Vekili Nedim Şimşek, son zamanlarda inşaat malzemelerinde yaşanan zamların müteahhitleri iflasa sürüklediğini ifade etti.

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

İnşaatta fiyat artışı durdurulmalı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, artan inşaat malzemeleriyle ilgili basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Kaya, inşaatta fiyat artışının durdurulmasını talep etti.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır Silvan Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma yapılacak..

Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de iskan sorunu çözülüyor!

TBMM'ye sunulan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de yaşanan iskan sorununun çözülmesi öngörülüyor..

Diyarbakır'a 400 milyon liralık yatırım!

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde 400 milyon liralık yatırım hayata geçecek. DİSKİ tarafından yapılacak yatırıma Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından da destek sağlanacak.

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Rached Diarbakerli, Asaad Deyar Bakrly ve Hüseyin Diyarbakırlı imzasıyla kuruldu.

Diyarbakır Sur'da riskli alanlar için acele kamulaştırma!

Diyarbakır Sur ve Yenişehir'de ilan edilen riskli alan sınırları içerisinde bazı taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can Haberi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can

Lise’nin yapımına ilişkin protokol, bugün Ankara’da TOBB ve Diyarbakır Valiliği arasında imzalanacak. Törene; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ve Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can katılacak. TOBB, Kocaeli’ye yaptıracağı imam hatip lisesiyle ilgili protokolü de dün...