03 / 05 / 2024

diyarbakırda metro group

diyarbakırda metro group

Toptan satış firmalarından Metro Toptancı Market, Diyarbakır'a 15 milyon Euro'luk yatırım yaptı...

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

İstanbul'daki yeni metro projeleri en çok hangi ilçeleri değerlendirdi?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak, İstanbul’da halihazırda olan hatların uzatılan ve yapımına sıfırdan başlanan metro projelerinin, satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki etkisini analiz etti. Peki İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Diyarbakır'a metro, metrobüs ve teleferik projesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Cumali Atilla, 2019-2024 yıllarında hayata geçirmeyi planladığı 15 ana projeyi anlattı.

Portre Metro'da 430 bin TL'ye 2+1!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve CK Group ortaklığında İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te yükselen Portre Metro projesi toplam 96 konuttan oluşuyor.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de ortak oldu!

Diyarbakır kökenli Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşüm projeleri için güçlerini birleştirdi. İlk adımı Fikirtepe’de atan ortaklar bölgede 1100 konut inşa edecek. İşte projeleri...

Hüsnü Özyeğin'den Alemdağ ve Göktürk'e 2 yeni AVM!

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Özyeğin bir yandan da Metro Group'un AVM'lerini almak için görüşüyor.

Hüsnü Özyeğin AVM işini büyütüyor!

AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Metro Group ile de görüşmeler sürüyor.

diyarbakırda metro group Haberi

diyarbakırda metro group

Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, 15 milyon Euro yatırım değerindeki mağazada 200 kişinin istihdam edildiğini söyledi. Mağazanın 6 bin 900 metrekare satış alanına sahip olduğunu anlatan Özerkan mağazada 45 binden fazla ürünün yer aldığını vurguladı. Mağaza açtıkları her ilde olduğu gibi Diyarbakır'da da yerel üreticilere destek olduklarını anlatan Özerkan, Diyarbakır'ın yerel ürün ve markalarının Metro reyonlarında satılması için işbirliği yapacaklarını kaydetti. Özerkan, ilk başta Diyarbakırlı 10 üreticinin ürününü mağazalarında yer verdiklerini...