14 / 05 / 2024

Diyarbakırda yangın

Diyarbakırda yangın

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde yangın!

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Diyarbakır'da özel bir hastanede yangın çıktı!

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.

Diyarbakır'da hastanede yangın çıktı!

Özel bir hastanenin üst katında başlayan yangın nedeniyle hastalar, ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. Yangın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının nedeni belirlenemedi.

Osmaniye çadır kentte yangın çıktı!

Suriyeli sığınmacıların kaldığı Cevdetiye Konaklama Merkezi'ndeki 314 numaralı çadırda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişikteki iki çadıra da sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında 3 çadır kullanılamaz hale geldi...

Sakarya'da yangın çıktı!

Akyazı ilçesinde samanlık ve ahırda çıkan yangını ekipler, üç saatlik çalışmayla yangını bitişikteki cami ve iki katlı eve sıçramadan söndürdü, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Diyarbakırda yangın Haberi

Diyarbakırda yangın


Diyarbakır'da özel bir hastanede çıkan yangın nedeniyle hastalar, başka hastanelere kaldırıldı.


Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.


Olay yerine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın başka katlara sıçramadan söndürüldü.


Hastane yetkilileri, hastaların çok kısa sürede tahliye edildiğini belirterek, "Yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda hiç kimse zarar görmedi. Tedbir amaçlı olarak hastalar tahliye edildi"...