04 / 05 / 2024

Diyarbakırdaki toki konutları

Diyarbakırdaki toki konutları

Toki'nin Diyarbakır'daki yoksul vatandaşlarımız için inşa ettiği 1792 konutun kurası bugün çekiliyor...

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular Konutları incelendi!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Üçkuyular bölgesinde, Sur ilçesinde yaşayan vatandaşların da yararlanabileceği, TOKİ tarafından yapımı devam eden 480 adet konutun şantiyesini gezdi.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Diyarbakır Emekli Konutları'na 6 bin kişi başvurdu!

TOKİ'nin başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara Diyarbakır'daki emekliler yoğun ilgi gösterdi. Emekliler Derneği'ne 6 bin emeklinin başvuruda bulunduğu belirtildi.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Diyarbakır'daki emekliler TOKİ Konutlarına yoğun ilgi gösteriyor!

Diyarbakır'daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Diyarbakırdaki toki konutları Haberi

Diyarbakırdaki toki konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) piyasa şartlarında ev sahibi olamayan yoksul vatandaşları düşük taksitler ve uzun vadede ödeme kolaylığıyla konut sahibi yapmayı sürdürüyor. İdare Aile ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü (SYGM) işbirliğiyle piyasa koşullarında ev sahibi olamayan yoksul ve alt gelir grubundaki vatandaşlarımızın düşük taksitlerle konut sahibi olmalarını sağlıyor. 

İdare, Diyarbakır'daki yoksul vatandaşlarımız için toplam 1792 konut inşa etti. Diyarbakır Üçkuyular 1. Etap'ta 1024, Diyarbakır Üçkuyular 2. Etap'ta ise 768 konut üretildi. Toki'nin inşa ettiği toplam 1792 konut için ise rekor sayıda başvuru gerçekleşti. Bu konutlar için 5348 yoksul vatandaşımız talip oldu. 5348 kişi bugün Dicle Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 10:00'da kura heyecanı...