21 / 05 / 2024

diyarbakrı üçkuyular şehir hastanesi

diyarbakrı üçkuyular şehir hastanesi

Diyarbakır, inşa edilmesi planlanan bin 455 yataklı iki şehir hastanesiyle bölgenin sağlık üssü olmayı hedefliyor. Bazı illerde yapımına başlanan projeyle sağlık hizmetinin daha modern şekilde verilmesi hedefleniyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 440 araçlık otopark!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye İzmir Büyükşehir Belediyesi 440 araçlık modern katlı otopark inşaatına başladı.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

İzmir Büyükşehir'e metro soruşturması!

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular bölümünün inşaatında meydana gelen hatalar nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte 7 kişi hakkında soruşturma izni kararı verildi. Karar, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından imzalandı.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Murat Kanğın Diyarbakır'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

Diyarbakır'da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesinle, 750 yataklı planlanan Uçkuyular Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek.

İzmir Uçkuyular-Konak projesinde son karar ne?

Büyükşehir Belediyesi, Konak tramvayı projesinde Üçkuyular-Konak arası güzergahında ilk projeye geri dönecek. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan Mithatpaşa Caddesi’ne alınan güzergahın yeniden Sahil Bulvarı’na alınması için proje hazırlıkları tamamlandı

Üçkuyular Konak Tramvay projesine neden tepki geldi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Üçkuyular - Konak arasında devam eden tramvay projesinin yeniden değişeceğin açıklanmasına tepki gösterdi.

Karataş Üçkuyular arasında yapılacak 5 iskele Temmuz'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 13 Kasım 2014'de ihaleye çıkardığı ve Karataş'la Üçkuyular arası için projelendirilen 5 ahşap iskelenin yapımına başlandı. İskelelerin Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

diyarbakrı üçkuyular şehir hastanesi Haberi

diyarbakrı üçkuyular şehir hastanesi

Diyarbakır, inşa edilmesi planlanan bin 455 yataklı iki şehir hastanesiyle bölgenin sağlık üssü olmayı hedefliyor.


Kamu-özel sektör işbirliğiyle yürütülen Türkiye'nin sağlık hizmetleri alanındaki önemli reformlarından biri olan Şehir Hastaneleri Projesi, birçok ilde başarıyla uygulanıyor. Bazı illerde yapımına başlanan projeyle sağlık hizmetinin daha modern şekilde verilmesi hedefleniyor.


Yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek

Diyarbakır'da da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesi ile 750 yataklı planlanan Üçkuyular Şehir Hastanesi’nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek. 


Diyarbakır'da 2 büyük şehir hastanesinin Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinde yapılacağını söyleyen Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Diyarbakır Genel Sekreteri Murat Kanğın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bakanlık tarafından kamu-özel sektör ortaklığı modeliyle yapılacak hastanelerin çok modern olacağını kaydetti.  


“Hastaneler yaşadığımız sorunlara çözüm getirecek”

Bu...