04 / 10 / 2024

diyo turgutlu organize sanayi fabrikası

diyo turgutlu organize sanayi fabrikası

DYO Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde 25 milyon liralık yatırımla toz boya fabrikasını hizmete açarken, Dünyanın en büyük oteller zincirlerinden olan Hilton'un da Karahayıt'ta bir otel yatırımı ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

İzmir Makine Sanayi'den Turgutlu'ya yatırım!

İzmir'de eğitim faaliyetleriyle adını duyuran Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa'daki Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurdu. Tesis, 5 Ekim'de yapılacak açılış töreniyle sektör temsilcilerini buluşturacak.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Turgutlu OSB'nin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Manisa’da pek çok avantajıyla öne çıkan sanayi alanlarından biri olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılar açısından cazibesini daha da arttırdı.

Berka'nın Turgutlu OSB fabrika inşaatı tamamlanma süresi uzatıldı!

Berka A.Ş'nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde yapmakta olduğu fabrika bina inşaatı OSB'nin yol çalışmalarını tamamlayamaması nedeni ile Turgutlu OSB tarafından inşaat tamamlama süreci uzatıldı.

Organize sanayi bölgesi emlak vergisi muafiyeti!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Vergide geçici vergi muafiyetleri bulunuyor. İşte organize sanayi bölgesi emlak vergisi muafiyeti...

Cengiz Ergün Turgutlu kapalı pazaryerini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Turgutlu kapalı otopark ve pazaryerinde süren çalışmaları inceledi. Ergün projenin Turgutlu için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Şanlıurfa Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da Türkiye'nin ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. 5 firma ile tahsis sözleşmesi imzalanan proje 7 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Turgutlu’da hayata geçirilecek otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projenin hafriyat çalışmalarında sona gelindi. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan proje, Turgutlu’da otopark sorunu ve pazar sorununu çözüme kavuşturacak.

Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açılışları devam ediyor!

Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi ’nde ( OSB ) kurulan yeni bir fabrikanın daha açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Turgutlu'da katlı otopark, pazaryeri ve kent meydanının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede ilk kazma vuruldu. Büyükşehir, 17 ilçede otopark, pazaryeri ve yeşil alanları hayata geçirecek..

Turgutlu'da katlı otopark ve pazaryeri projesi start aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede ilk kazma vuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu'ya prestij katacak projenin müjdesini verdi.

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti!

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti. İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce ihalelerin Ankara’da gerçekleştirildiği belirtilirken, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edil

diyo turgutlu organize sanayi fabrikası Haberi

diyo turgutlu organize sanayi fabrikası

Firma, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde 25 milyon liralık yatırımla toz boya fabrikasını hizmete açtı 


Türk ekonomisi istikrarlı büyümesini sürdürdükçe yerli ve yabancı yatırımcılar da projelerine hız veriyor. DYO Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde 25 milyon liralık yatırımla toz boya fabrikasını hizmete açarken, Dünyanın en büyük oteller zincirlerinden olan Hilton'un da Karahayıt'ta bir otel yatırımı ile yakından ilgilendiği öğrenildi.


120 kişi çalışacak.

Yaşar Topluluğu firmalarından olan DYO'nun Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 25 milyon liralık yatırımla açtığı toz boya fabrikası 10 dönümlük bir alanda hizmet verecek. İl etapta 10 milyon liralık yatırım yapılan fabrikada 2017 yılında yatırım miktarının 25 milyon liraya ulaşacağı belirtildi. 

İlk aşamada 30 kişinin istihdam edileceği tesiste 2017 yılına kadar hem üretim kapasitesinin artırılacağı hem de istihdamın 120 kişiye ulaşacağı açıklandı. 

Turgutlu OSB'deki...