05 / 05 / 2024

Dizayn Akustik

Dizayn Akustik

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turhan Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Faruk Gökçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Turutoğlu ve Erhan Mollaoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

B2B Dizayn İnşaat Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2B Dizayn İnşaat Uygulama Ticaret Limited Şirketi, Barlas Nas tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Zonguldak Kozlu yeniden dizayn edildi!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, göreve geldiği günden bugüne Kozluya yeni şeyler kattıklarını ve Kozluyu yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Doğanlar Ofis Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanlar Ofis Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan ve Süleyman Aslan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Kargı Sokak'ta kuruldu.

FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferid Kaya ve Sezen Akdeniz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi'nde kuruldu.

Prodea Dizayn Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Prodea Dizayn Yapı Anonim Şirketi, Gözde Türkmen Esmer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökhan Türkmen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Safa Dizayn Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Safa Dizayn Dekorasyon Limited Şirketi, Sadık Şahbaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi, Sarı Zeybek Sokak 'ta kuruldu.

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen 'de kuruldu.

Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İdris Güney Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Refik Bardo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Şemsitap Sokak, Tırnakçı Han'da kuruldu.

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Türkoğlu, Mustafa Özbağ ve Umut Şeref Civil Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Dizayn Akustik Haberi

Dizayn Akustik

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turhan Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.


Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A)İNŞAAT  1-Hertürlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri , içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  2- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır,inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisatmalzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana ,tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma...