19 / 05 / 2024

Dizayn Emlak adresi

Dizayn Emlak adresi

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Yıldız Mahallesi, Serencebey Yokuşu Fırat İş Hanı'nda kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Bino Dizayn Ve Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bino Dizayn Ve Emlak Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziyad Bino tarafından kuruldu.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Emlak Konut GYO'dan yepyeni bir ihale sistemi!

Emlak Konut GYO yepyeni bir ihale sistemine imza atıyor. Avantajlı fırsatlarla konut ve iş yeri satın almanın yeni adresi" sloganı ile tanıtılan Emlak Konut GYO e-ihale sistemiyle ev, iş yeri ya da arsa sahibi olabilirsiniz...

KA Dizayn Mimarlık İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KA Dizayn Mimarlık İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Albayrak tarafından kuruldu. 

Decora Internatıonal Dekorasyon Dizayn İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decora Internatıonal Dekorasyon Dizayn İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hıba Abdulghanı tarafından kuruldu.

Özarslan Dizayn İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özarslan Dizayn İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arslan Yıldız tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. İşte Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017...

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları!

Karma konseptte dizayn edilen Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofisten meydana geliyor. Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor.

Niğde Emlak Konut satış ofisi!

Toplam 7 blokta 349 adet daire ve 16 adet ticari üniteden oluşan Niğde Emlak Konut satış ofisi adresi ve telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Niğde projesi fiyatları!

Emlak Konut Niğde projesi fiyatları 2+1'ler için 328 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede daire alanları 150 metrekare ile 199 metrekare arasında dizayn ediliyor.

Dizayn Emlak adresi Haberi

Dizayn Emlak adresi

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Yıldız Mahallesi, Serencebey Yokuşu Fırat İş Hanı'nda kuruldu. 


Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; A- Yürürlükte bulunan hukiki düzenlemeler kapsamında kamu ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihte muhtemelen değerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri,gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması,gayrimenkul yönetimi ,fizibilite çalışmaları gayrimenkuller ve bunlara bağlı hakların hukuki durumunun belirlenmesi,gayrimenkuller ve gayrimenkullerle ilgili yatırım ve know-how sözleşmelerinin analiziproje değeri ve en iyi kullanım değeri analizi geliştirilmiş projedeğeri analizi eski eser gayrimenkullerin restorasyon restitüsyon proje değeri analiz gibi konularda değerleme ve danışmanlık hizmeti vermektir.1.6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında,...