02 / 05 / 2024

Dizayn Grup Avrupa pazarına giriyor

Dizayn Grup Avrupa pazarına giriyor

Dizayn Grup, global pazardaki payını artırmaya yöneldi. Bu yıl ihracatı iki katma çıkarmayı planladıklarını belirten Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, Avrupa pazarındaki paylarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti...

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Üçer tarafından kuruldu.

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Avrupa'da hiçbir ülke bu konut rakamlarına ulaşamıyor!

TÜİK konut satış rakamlarını değerlendiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İlk 10 ayda 1 milyon 150 konut sattık. Muazzam bir rakam bu, Avrupa’da hiçbir ülke bırakın 10 ayı, yıl toplamında bile bu rakamlara ulaşamıyor." dedi...

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özdemir tarafından kuruldu.

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Akıcı ve Doğukan Uluğ ortaklığında kuruldu.

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Avrupa Konutları Atakent 4 güncel fiyat listesi 2017!

Artaş İnşaat tarafından dizayn edilen Avrupa Konutları Atakent 4 projesi 441 adet konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşuyor. İşte Avrupa Konutları Atakent 4 güncel fiyat listesi 2017...

Dizayn Grup Avrupa pazarına giriyor Haberi

Dizayn Grup Avrupa pazarına giriyor

Plastik, termoplastik ve kompozit boru teknolojilerinde faaliyetlerini sürdüren Dizayn Grup, global pazardaki payını artırmaya yöneldi. Bu yıl ihracatı iki katma çıkarmayı planladıklarını belirten Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, Avrupa pazarındaki paylarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti. 2013 yılında mevcut satış kanalları içinde Avrupa'ya daha fazla ağırlık verdiklerine değinen Aksu, "Bunun olumlu dönüşlerini Romanya, Kosova gibi ülkelerden 2014 yılı içinde de artan bir şekilde almaya devam ediyoruz. Toplam ciro artışına yönelik, mevcut pazarlarda yaygınlaşma ve yeni pazarlara girme anlamında yürüttüğümüz faaliyetler 2014 yılı başında meyvelerini vermeye başladı" dedi. Geçen yılın sonundaki ani kur artışlarına vurgu yapan Aksu, bu yılın ilk altı ayında satışların artmasına rağmen kârlılığın düştüğüne dikkat çekti. Buna rağmen dünya genelinde satışların artmasını beklediklerini...