30 / 07 / 2024

dizayn grup çorlu fabrikası

dizayn grup çorlu fabrikası

Doğalgaz sektörüne çok çeşitli ürünlerle katkıda bulunduklarını söyleyen Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, 2013 yılının ilk yarısının beklentilerini karşıladığını ifade etti...

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Üçer tarafından kuruldu.

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özdemir tarafından kuruldu.

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Akıcı ve Doğukan Uluğ ortaklığında kuruldu.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

dizayn grup çorlu fabrikası Haberi

dizayn grup çorlu fabrikası


Doğalgaz sektörüne çok çeşitli ürünlerle katkıda bulunduklarını söyleyen Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, PE 80 doğalgaz boru ve ek parçaların yanı sıra radyatörler ve diğer yardımcı malzemeler ile birlikte geniş bir ürün gamı ile sektöre hitap ettiklerini aktardı.


2013 yılının ilk yarısının beklentilerini karşıladığını ifade eden Aksu, “Yeni ürünlerimiz ve yenilenen ürünlerimiz ile yıla iyi bir giriş yapacağımızı tahmin ediyorduk. Özellikle üst yapıda birçok ürünü yeniledik ve yeni ürünler pazara sunduk. Hi-Tech 2 ve Nanotek 2 gibi kendi teknolojimizin birer üst versiyonu olan ürünler dışında Elit Pipe’ı kullanıcıların beğenisine sunduk. Bayi toplantısı, bayi satış temsilcileri eğitimi ve aktif saha çalışmaları ile desteklediğimiz bir süreç ve sonunda beklentilerimizi karşılayan bir yayılım olduğunu söyleyebiliriz. Tanışma sürecinin tamamlanıp...