10 / 05 / 2024

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, İshak Uyar Müdürlüğü'nde kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Baki Ziyalı tarafından kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan İpekci tarafından kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Venolisa Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venolisa Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ayan Bayrak tarafından kuruldu.

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şenadlı tarafından kuruldu.

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te İshak Uyar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Hertürlü nalburiye işleri yapmak, İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinintoptan ve perakende olarak alımı, satımı, alım satım komisyonculuğunu aracılığını,ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak 2-Hertürlü inşaat taahhüt işleri,konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurtiçinde ve yurt dışında her...