28 / 04 / 2024

dkm inşaat yurtdışı satış mühendisi

dkm inşaat yurtdışı satış mühendisi

DKM İnşaat'ın Yurtdışı Satış Mühendisi Mehmet Parlak bugün itibariyle görevinden ayrıldı. DKM İnşaat'ın Yurtdışı Satış Mühendisliği görevine vekaleten Mehmet Okay getirildi.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Moldova'da inşaat ve turizmde Türk yatırımcılar için fırsatlar var!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün yaptığı açıklamada, "Türk yatırımcılar için Moldova ve Gagauz Yeri'nde önemli fırsatlar var. Özellikle tarım, inşaat, altyapı, sanayi ve sağlık sektörlerinde önemli fırsatlar Türk yatırımcıları bekliyor" dedi.

Mithat Yenigün: İnşaat sektörü destek kapsamına alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, koronavirüsün ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Yenigün, "Yurtiçi ve yurtdışında istihdam kapasitesi yüksek inşaat sektörü destek kapsamında olmalı" dedi...

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

İnşaat sektörünün 2023 hedefi 300 milyar dolar ihracat!

İMSAD "2023 inşaat sektörüne yönelik hedefleri inşaat malzemeleri ihracatında 100 milyar dolar, yurtdışı müteahhitlikte 100 milyar dolar ve yurt içi müteahhitlik faaliyetlerinde 100 milyar dolar olmak üzere toplam 300 milyar dolar değerlendirmesi" yaptı

Lovent İnşaat'tan Fas'a 55 milyon dolarlık mobil hastane!

Lovent İnşaat yurtdışında değerli projelere imza atmaya devam ediyor. Marita Group'la anlaşma sağlayan firma Fas'ta sağlık hizmetlerinden faydalanamayan yoksul kişiler için mobil hastane kuracak.

Yurtdışında yapılan inşaat işleri!

Hürses Gazetesi Avukatı olan Nazlı Gaye Alpaslan Güven bugünkü yazısında yurdışında yapılan inşaat işlerini kaleme aldı. İşte o haber...

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

dkm inşaat yurtdışı satış mühendisi Haberi

dkm inşaat yurtdışı satış mühendisi

DKM İnşaat'ın Yurtdışı Satış Mühendisi Mehmet Parlak bugün itibariyle görevinden ayrıldı. DKM İnşaat'ın Yurtdışı Satış Mühendisliği görevine vekaleten Mehmet Okay getirildi. 


DKM İnşaat, yapıların güvenli ve konforlu olması için inşaat sektörüne hızlı ve yenilikçi çözümler üretmek misyonu ile 2003 yılında...