30 / 04 / 2024

DKY busıness ofis fiyatları

DKY busıness ofis fiyatları

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Commander Group Busıness Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Commander Group Busıness Yapı Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yurıy Zhukov tarafından kuruldu.

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ghasemıpırbaloutı tarafından kuruldu.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Aslambek Luluev, Islam Shaıpov ve Iznaur Tychaev ortaklığında kuruldu.

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Hy Busıness Service İthalat İhracat Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hy Busıness Service İthalat İhracat Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  Hıcham    El Badaouı  ve Youssef Mermouch tarafından kuruldu.

Horızun Busıness Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Horızun Busıness Real Estate Turizm Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Musab Gör  tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Mehdaouı Busıness Tradıng Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdaouı Busıness Tradıng Dış Ticaret Fatih’te  43 milyon TL sermaye bedeli ile Mansour Mehdaouı tarafından kuruldu.

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

DKY busıness ofis fiyatları Haberi

DKY busıness ofis fiyatları

DKY İnşaat, İstanbul’un merkezi noktalarında yükselen 6 projesi için, Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde, “0 Peşinat 0 Faiz” veya “yüzde 20 Peşin indirimi”, DKY ON Kağıthane projesinde ise aylık 2 bin 500 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı, Suadiye, Göztepe, Erenköy’de bulunan DKY Cadde projelerinde ise “yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde” kampanyası Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Ödüllü proje DKY Kartal, Anadolu Yakası’nın yeni yatırım, yaşam ve iş merkezi Kartal’ın en iyi lokasyonlarından birinde hayata geçiyor. Deniz ve Adalar manzaralı, geniş ve konforlu evleri, çocuk parkları, sosyal-sportif olanakları, yüzme havuzlarıyla aileler için ayrıcalıklı bir yaşam sunan projede sınırı sayıda daire kampanyalı koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor....