03 / 05 / 2024

DKY İnşaat 2017 kampanyası

DKY İnşaat 2017 kampanyası

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat DKY Sahil fiyatları 2017!

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil projesinde daireler Adaları ve Marmara Denizi manzarasına hakim. İşte DKY İnşaat DKY Sahil fiyatları 2017...

İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlıyor!

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlayacak. 16-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuar TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde meraklıları bekliyor.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları!

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları 2+1'lerde 344 bin 740 TL'den başlıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Lokum Evler projesinde daireler 2017 yılı Temmuz ayında teslim ediliyor...

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat 2017 kampanyası Haberi

DKY İnşaat 2017 kampanyası

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. DKY On Kağıthane ve DKY Kartal projeleriyle kampanya dâhilinde 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat, üç projesiyle destek verdiği, Emlak Konut GYO öncülüğünde GYODER ve KONUTDER işbirliğinde başlayan ve 60 aya kadar yüzde “0” faiz imkânı sunan "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan sonuna kadar uzattı.


DKY İnşaat, 1 Şubat – 31 Mart tarihleri arasındaki kampanyaya, DKY On Kağıthane ve DKY Kartal projelerinin yanı sıra Mart ayında görücüye çıkardığı DKY Sahil projesiyle de destek verdi. Bu kapsamda 60 aya kadar yüzde“0”, 120 aya kadar ise yüzde “0.45 ile ev...