05 / 05 / 2024

DKY İnşaat 3 bin kişiye iftar yemeği

DKY İnşaat 3 bin kişiye iftar yemeği

İstanbul Yenisahra'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY inşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. DKY İnşaat, 'Yeniden istanbul' temasıyla başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor...

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulün ekspertiz raporlarını yayınladı!

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulü için hazırlatılan ekspertiz raporlarını yayınladı. 3 gayrimenkulün KDV dahil değeri toplamı 1 milyar 85 milyon 10 bin TL.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Dolar bozdurana DKY İnşaat'tan yüzde 2,5 indirim!

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, hükümetin dolar bozdurma kampanyasına yüzde 2.5 indirimle katıldıklarını belirterek, dövizini bozduranların 3 defa kazançlı çıkacağını söyledi.

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

DKY İnşaat Cityscape Turkey'de 28 milyon TL gelir elde etti!

DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'na 3 projeyle katıldı. Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

DKY İnşaat, 'DKY Ada' projesi için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

DKY İnşaat DKY Ada nerede?

DKY Ada Rezidans'ta daireler 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 3,5+1 olarak tasarlandı. Proje 4 blok halinde hayata geçirilecek. Peki DKY İnşaat DKY Ada nerede?

DKY İnşaat 3 bin kişiye iftar yemeği Haberi

DKY İnşaat 3 bin kişiye iftar yemeği

İSTANBUL Yenisahra'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY inşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, 'Yeniden istanbul' temasıyla başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Yenisahra'da 238 bin metrekare alanda bir süredir yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinin içerisinde konut, rezidans, ticari alanlar, okul, yeşil ve sosyal alanlar yer...