06 / 05 / 2024

DKY inşaat faaliyetleri

DKY inşaat faaliyetleri

DKY İnşaat, İstanbul Kağıthane’de ilkini hayata geçireceği yeni nesil yaşam platformu” ile konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor.

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Konut dışı inşaat faaliyetleri zayıflıyor!

Türkiye İMSAD nisan ayı sektör raporu yayınlandı. Rapora göre, inşaat malzemeleri ihracatı tekrar canlanırken, konut dışı inşaat faaliyetleri zayıflıyor.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat tarihi kampanyada 120 konut sattı!

DKY İnşaat tarihi kampanya kapsamında 120 konut sattı. Genel Müdür Yeraltı Türel, “Kampanyanın devamı için bankalar da faiz indirmeli” dedi

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

İzmir Sarpıncık RES projesinin inşaat faaliyetleri durduruldu!

Karaburun'da, Çalık Grubu'na ait Sarpıncık RES Projesi'nin nazım imar planı ve uygulama imar planları İzmir 1. İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Alınan kararla, Sarpıncık RES projesinde inşaat faaliyetleri durduruldu.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY inşaat faaliyetleri Haberi

DKY inşaat faaliyetleri

2 Eylül Çarşamba günü DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ve DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel platformla ilgili kamuoyuna bilgi verecek.


Ali Dumankaya ne demişti?

Bu yıl toplamda 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız. Kartal'dan sonra sonbaharda Kağıthane projesiyle ilgili lansmanımız olacak. Şu anda ön talep toplama sürecimiz başladı. Projemiz Beşler Sucuk fabrikasına ait arazi üzerinde hayat bulacak. Butik konseptli bir karma proje planladık. Bunun içerisinde 200 civarında konut yer alacak. Levend - Maslak gibi önemli bir aksın yanı başında yer alan Kağıthane bölgesine önem veriyoruz. Bölgede yeni proje girişimlerimiz de olacak.


Yeni...