27 / 04 / 2024

dky kartal metrekare fiyatı

dky kartal metrekare fiyatı

DKY İnşaat, 220 milyon dolar yatırım değerine sahip DKY Kartal projesini satışa sundu. İçerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan proje 21 bin 600 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek.

DKY Kartal 385 bin TL'den satışa çıktı!

DKY İnşaat'ın hayata geçirdiği DKY Kartal projesi metrekare fiyatı 3 bin 900 liradan ve 2+1,5 daireleri 385 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları!

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık uzaklıkta olan projede "yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY Kartal Residence ödeme planı!

DKY Kartal Residence ödeme planı kapsamında fırsatlar sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede olan projede dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

DKY Kartal Rezidans satış ofisi!

DKY Kartal Rezidans satış ofisi ile 0216 517 9 517 telefon numarasında irtibata geçebilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık ev!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Soğanlık DKY Kartal konut fiyatları!

Soğanlık DKY Kartal konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta olan projede 2,5+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

DKY Kartal projesi fiyat!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartal projesi 331 adet daireden meydana geliyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri!

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal Evleri ‘nde 2+1.5 ‘dan 6+1.5 ‘a kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, sahil yoluna ise 9 kilometre mesafede yer alıyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ‘nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

dky kartal metrekare fiyatı Haberi

dky kartal metrekare fiyatı

331 konut, 23 bin metrekarelik ofis bloku ve Metro Cash & Carry'nin de yer alacağı proje Aralık 2017'de teslim edilecek. Bir haftada proje için bin ön talep aldıklarım söyleyen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, DKY Kartal'ın yanında inşa edilecek otel ve AVM için Metro grubuyla görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. 


LANSMANA ÖZEL İNDİRİM 


Projede tüm dairelerin deniz ve Adalar manzarasına sahip oduğunu belirten DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ise "Metrekare fiyatımız 3 bin 900 liradan ve 2+1,5 dairelerimiz 385 bin liradan başlıyor. Peşinde yüzde 10 indirim yapıyoruz. Yüzde 25 peşin, 24 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı da sunuyoruz" dedi. 

2015 yılı içerisinde İstanbul'un her iki yakasında toplam 4 yeni projeye başlayacaklarım kaydeden Türel, Kartal ve Yenisahra'da da kentsel dönüşüm...