28 / 04 / 2024

DKY Kartalda ev sahibi olmak bir tık daha kolay

DKY Kartalda ev sahibi olmak bir tık daha kolay

DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen DKY Kartal Konutları 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje "DKY Kartal'da ev sahibi olmak bir tık daha kolay" sloganıyla tanıtılıyor.

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

DKY Ada güncel ev fiyatları 2018!

DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada Kartal'da 2+1 daireler 516 bin 750 TL'den,  3+1 daireler ise 816 bin 750 TL'den başlıyor..

Kartal DKY Sahil fiyatları 2018!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda konumlandırılan Kartal DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor.. 

DKY Sahil'de 36 ay 0 faiz imkanı!

"Hayat Sahilde Güzel' sloganıyla tanıtılan  DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor..

DKY Sahil Ekopratik ödeme ile 120 ay 0,99 vade farkı!

DKY Sahil projesinde uygulanan 'Ekopratik' ödeme sistemiyle istediğiniz vade, peşinat ve ara ödemelerle ev sahibi olabiliyorsunuz. DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar konut tiplerine yer veriliyor...

DKY Sahil Kartal fiyat!

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...

Esentepe DKY Ada güncel ev fiyatları!

Esentepe DKY Ada güncel ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. DKY Ada projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

DKY Lokum Evler ödeme koşulları 2017!

DKY Lokum Evler ödeme koşulları 2017 kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokum Evler projesinde konutlar hemen teslim ediliyor...

Lokum Evler DKY Ekopratik ödeme şekli!

Lokum Evler DKY Ekopratik ödeme şekli kapsamında projede yüzde 10 peşinatla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından Tuzla'da inşa edildi...

DKY Lokumevler Ekopratik ödeme sistemi!

DKY Lokumevler Ekopratik ödeme sistemi ile aylık 3 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokum Evler projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

DKY Ada Esentepe ev fiyatları ne kadar?

DKY Ada Evleri projesi kentsel dönüşüm kapsamında DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçirildi. DKY Ada Esentepe ev fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

DKY Sahil ev fiyatları ne kadar?

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki DKY Sahil ev fiyatları ne kadar?

DKY Kartalda ev sahibi olmak bir tık daha kolay Haberi

DKY Kartalda ev sahibi olmak bir tık daha kolay

İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık lokasyonunda inşa edilen DKY Kartal daire seçenekleri arasında 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5 ve 6+1,5'lar bulunuyor. Proje toplamda 331 adet konuttan oluşuyor.


Peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulan DKY Kartal'da, 60 ay yüzde 0,51 faiz oranı ile vade yapılıyor ve peşinat teslimde ödeniyor. Projede yüzde 5 peşin ödemeler ise konut sahibi olunabiliyor. 


Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği noktada yer alan DKY Kartal Evleri "DKY Kartal'da ev sahibi olmak bir tık daha kolay" sloganıyla yükseliyor. 


Dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteren DKY Kartal Evleri fiyatları hakkında bilgi almak için 0216 517 9 517 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Soğanlık DKY Kartal'ın sosyal yaşam alanları içerisinde...