30 / 04 / 2024

DKY Sahil kadınlar günü kampanyası 2018

DKY Sahil kadınlar günü kampanyası 2018

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

DKY Sahil ve Lokum Evler'de kadınlara özel indirim!

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

DKY Sahil Kartal fiyat!

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...

DKY Sahil'de yılbaşı indirimi!

DKY İnşaat imzasıyla  Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 kilometrelik sahil yolunda inşa edilen DKY Sahil projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Doğu'daki yatırım hamlesi kadınları sevindirdi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı "yatırım ve kalkınma hamlesi", Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki kadınlar tarafından sevinçle karşılandı.

Kırklareli'de Lüleburgaz Kadınlar Akademisi inşa ediliyor!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından yaptırılmakta olan ”Lüleburgaz Yıldızları Kadınlar Akademisi” binasının inşaatı hızla yükseliyor.

Rize Çayeli Kadınlar Pazarı'nın inşaatına başlandı!

Rize Çayeli Belediyesi kadınlar için kapalı pazar yeri inşa ediyor. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen “ Seçim vaatlerimiz arasında da bulunan Kadınlar Pazarı inşaatımız devam etmektedir.” dedi.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Kartal DKY Sahil Evleri fiyatları!

İstanbul Kartal'da yükselen DKY Sahil Evleri projesinde konut fiyatları 1 milyon 663 bin liradan başlangıç gösteriliyor. DKY Sahil Evleri projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

DKY Sahil kadınlar günü kampanyası 2018 Haberi

DKY Sahil kadınlar günü kampanyası 2018

DKY, daireyi sıcacık bir yuvaya çeviren kadınlara özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde başlayan Kadınlar Günü kampanyası kapsamında yeni bir ev ile yepyeni bir hayata adım atmak isteyen kadın yatırımcılar için yüzde dört özel indirim ile ev sahibi olmak mümkün. İndirim kampanyası Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Cazip metrekare fiyatları ve anahtar teslime kadar emekçi kadınlarımıza kira desteği

Lokum Evler projesinde 2 oda 1,5 salonlar 429 bin TL’den, 3 oda 1,5 salonlar 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 5 peşinatın yanı sıra ev sahiplerine anahtar teslimine kadar kira desteği de sağlanıyor.

Fiyatı ekonomik, ödemesi pratik denize sıfır bir yaşam

DKY Sahil projesi Kartal'da yer alıyor. Projede 2 oda 1,5 salondaireler 795 bin TL’den başlarken, şirket...