29 / 04 / 2024

DKY Sahil kiralık

DKY Sahil kiralık

DKY İnşaat, bu arazide denize sıfır, 140 konuttan oluşan “DKY Sahil” projesini inşa edecek. Şirket, proje için ön talep toplama sürecini de başlattı.

DKY Sahil projesi ön talep topluyor!

DKY İnşaat DKY Sahil projesinde ön talep topluyor. Projede 2+1,5, 3+1,5, 4+1,5 daire seçenekleri yer alıyor.

Salgında sahildeki kiralık evlerde talep ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını sürecinde özellikle Kuşadası ve Didim'de bulunan kiralık konutlarda talep patlaması yaşanıyor. Yoğun talep nedeniyle sahil bölgelerinde neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Günlük kiralık evlerde kapora tuzağına dikkat!

Bayram tatilini bulunduğu kentin dışına çıkarak sahil bölgelerinde geçirmek isteyenlerin otel fiyatlarının yüksekliğinden kaynaklı tercih ettiği günlük kiralık evlerde ciddi kaparo mağduriyetleri yaşanıyor.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

DKY Sahil Kartal fiyat!

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...

DKY Sahil'de yılbaşı indirimi!

DKY İnşaat imzasıyla  Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 kilometrelik sahil yolunda inşa edilen DKY Sahil projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

DKY Sahil Kartal güncel fiyat listesi 2017!

DKY İnşaat imzasıyla yükselen DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor. Proje 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek. İşte DKY Sahil güncel fiyat listesi 2017...

DKY Sahil satılık!

İstanbul Kartal'da yükselen DKY Sahil Evleri'nde 2+1,5 dairelerin tümü satıldı. DKY Sahil satılık daire fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor.

Kartal DKY Sahil Evleri ödeme seçenekleri!

DKY İnşaat tarafından inşa edilen DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin Aralık 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Kartal DKY Sahil Evleri ödeme seçenekleri...

Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları!

2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Kartal DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları 997 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kartal DKY Sahil Konutları satılık!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen proje toplam 140 adet daire yer alıyor. Kartal DKY Sahil Konutları satılık daireler için ön talep süreci devam ediyor.

DKY Sahil Kartal satılık daire!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen projede ön talep süreci devam ediyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Kartal satılık daire alanları 128 metrekareden başlıyor.

Kartal DKY Sahil satılık ev!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Kartal DKY Sahil satılık ev için ön talep süreci devam ediyor.

DKY Sahil kiralık Haberi

DKY Sahil kiralık

Sahil sitesi yıkım töreninde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim dumankaya ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri ve site sakinleri hazır bulundu. Ali Dumankaya, bir yıl içinde Kartal’da ikinci kentsel dönüşüm projesine başladıklarını, riskli alanları dönüştürüp ülke insanına ve ekonomisine kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Dumankaya, “1987’de yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve 5 bloktan oluşan Atalar Sahil sitesinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık. 5 bin metrekare arazi üzerinde çok özel bir proje inşa edeceğiz” dedi.


1.5 salona devam

Tüm dairelerin Adalar manzaralı olarak tasarlandığını vurgulayan Dumankaya, “Sektöre kattığımız 1.5 salon konseptimiz, bu projemizde de yer alacak.  Her daire için en az iki araçlık kapalı otopark...