04 / 07 / 2024

DKY Sultangazi kimin 

DKY Sultangazi kimin 

DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor.  52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

DKY TEM Avrupa bu yıl satışta!

DKY İnşaat imzası ile Sultangazi'de hayata geçirilecek olan olan DKY TEM Avrupa bu yıl satışa çıkarılacak. DKY TEM Avrupa'nın projelendirme çalışmaları devam ediyor...

DKY Tem Konut Projesi!

DKY Tem Konut Projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek...

Sultangazi DKY TEM iletişim bilgileri!

DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor.  52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Sultangazi Suryapı Vitrin satılık daire

Sultangazi Suryapı Vitrin satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 239 adet daireden meydana gelen projede konut satışları devam ediyor...

Sultangazi'de 600 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi’ye yaptırılacak 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı.TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı...

Sultangazi'ye akıllı hastane geliyor!

Sultangazi'ye akıllı hastane geliyor. Sultangazi Belediyesi'nin yaptığı imar uygulamalarıyla arazi üzerinde yükselecek olan hastanenin temeli bugün Sağlık kanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Sultangazi'ye 600 yataklı hastane!

Sultangazi'ye 600 yataklı hastane geliyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye'nin sayılı "Akıllı Hastanelerinden birisini Sultangazi'ye inşa ediyor. Hastanenin temeli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle atılacak.

DKY'nin Lokum Evleri'ne 2 bin ön talep!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığında İstanbul Aydınlı'da inşaatına başlanan Lokum Evler projesine yoğun talep geldi. Toplam 722 konuttan oluşan proje için 2 bin ön talep toplandı...

İmar İskan Blokları, Mesa Mesken ile DKY İnşaat arasında seçim yapacak!

Ataşehir İmar İskan Blokları, kentsel dönüşüm için firma seçimi yapacak. İmar İskan Blokları'nı dönüştürmek için talip olan 4 inşaat firmasından geriye Mesa Mesken ile DKY İnşaat İbrahim Dumankaya Holding kaldı. İşte seçim tarihi...

DKY'den 237 bine Lokum gibi evler!

DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya 2016 Aralık'ta teslim edilecek projede Iansman indiriminin eylül sonuna kadar devam edeceğini, bu sayede dairelerin 237 bin TL'den başlayacağını belirtti.

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri

İçerisinde yer alan dairelerin; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri dahilinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi..

DKY İnşaat Lokum Evler fiyatları

İstanbul Anadolu yakası Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde hayata geçirilen DKY İnşaat Lokum Evler fiyatları yüzde 30 indirimle 237 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor..

DKY Sultangazi kimin  Haberi

DKY Sultangazi kimin 


DKY Kartal, DKY Sahil ve DKY Ada projelerinin satışlarına devam DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor. 

52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesi İstanbul Sultangazi'da yer alıyor. 

Kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn edilen DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

Sultangazi DKY TEM iletişim bilgileri kapsamında 444 9 359 telefon numarası ile irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Web: http://www.dkyinsaat.com
Telefon: 444 9 359

Pınar DOĞAN...