26 / 05 / 2024

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Kimin

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Kimin

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelebi imzasıyla kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Akkovin Cephe Proje Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkovin Cephe Proje Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta Şener Korur tarafından kuruldu.

Dnz Cephe Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Cephe Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Deniz Kağıt tarafından kuruldu.

WAW Cephe Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

WAW Cephe Mühendislik Anonim Şirketi Pendik'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Taşköprü tarafından tarafından kuruldu.

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Demirli Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirli tarafından kuruldu... 

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soner  Gemici ve Şebnem Özösken tarafından kuruldu. 

Promise Cephe Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise Cephe Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirel ve İsmail Endercan Akduman ortaklığında kuruldu. 

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Barış Okan Atok tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelebi imzasıyla kuruldu.

Afs Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afs Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Avni Doğan tarafından kuruldu.

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Balaban Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Halil Karataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bayrampaşa'da kuruldu.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Kimin Haberi

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Kimin

Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelebi imzasıyla kuruldu. 


Dlt Cephe Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü konut , fabrika , işyeri , okul , resmi ve özel sektöre ait inşaat ve benzeri binalara çatı izolasyonu , dış cephe izolasyonu , ısı yalıtımlı , giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2-Alüminyum küpeşte, demir,çelik,bakır,çinko,pirinç,paslanmaz eloksal ve polisaj , pvc, vb. malzemelerin imalatı toptan ve perakende alımı satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. Bu malzemelerin işlenmesi safha ve şekil değiştirmesi ile ilgili gerekli tesisler kurmak, işletmek makine ve teçhizatlar almak, ithalat ve ihracatını yapmak. Bilimum eloksal ve polisaj malzemelerinin hammaddelerinin alımı satımı, ithalat ve ihracatı ile yarı mamül ve...