17 / 06 / 2024

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat iletişim

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat iletişim

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Talat Melih Önen tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Alemdar ve Ufuk Aydın ortaklığında kuruldu.

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Talat Melih Önen tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Bartın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bartın'da bazı gayrimenkuller Bartın OSB TM (Akçalı DM) Enerji Nakil hattının yapımı amacıyla acele kamulaştırılacak..

Kuzey Ormanları İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ormanları İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Alıyev ve Dmıtrı Bochkov ortaklığında kuruldu. 

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Ünal tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak'ta kuruldu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Bursa Ev&Stil Fuarı 28 Mayıs'ta!

Bursa’da düzenlenecek olan ‘Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’ etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri; 28-31 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Bursa ile birlikte organize edilen ‘Ev&Stil Fuarı’ olacak.

Bursa'da Ev ile Stil Fuarı düzenlenecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa işbirliğinde Bursa'da, alanında Türkiye'nin "ilk ve tek" fuar olan "Ev&Stil Fuarı" düzenlenecek.

My Stil Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

My Stil Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Yörük, Metin Akay, Murat Sağlam, Savaş Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Seranit Grup’un yenilikçi ürünleri 37’inci Yapı Fuarı’na katıldı!

Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri’nin inovatif ve stil sahibi ürünlerinin sergilendiği stand, Seranit Grup tarafından fuarın son günü düzenlenen kokteyle de ev sahipliği yaptı.

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat iletişim Haberi

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat iletişim

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Talat Melih Önen tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü yapı elemanları, inşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendinebağlı bayilikler kurmak. b.Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat...