18 / 05 / 2024

Dma Global adresi Dma Global iletişim

Dma Global adresi Dma Global iletişim

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arslan tarafından kuruldu.

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arslan tarafından kuruldu.

Nova Global Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Global Enerji Anonim Şirketi, Ahmet Eldem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 21 Ağustos 2014 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çam Sokak, D Blok, No:16 / 44'te kuruldu.

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu. Şirketin adresi; Rıhtım Caddesi No:51 Beyoğlu - İstanbul...

Ovalı, dört mevsimin adresi!

Yöresel Konya mutfağının İstanbulda ki ilk adresi Ovalı, uzman kadrosuyla ilk tercihiniz. Et ağırlıklı yemeklerin hakim olduğunu yöresel mutfaklarımızdan biri de Konya'ya ait. Ovalı, dört mevsimin adresi...

DMA Pazarlama İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMA Pazarlama İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Hasancan Yalamanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Namzet Sokak'ta kuruldu.

Işıklar Enerji ve Yapı Holding Global Enerji'deki payını artırdı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Global Enerji'deki payını artırdığını bildirdi. Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Başkent'te İncek yeni projelerin adresi haline dönüştü!

Son yıllarda özel inşaat firmalarının ilgisini çekmeye başlayan Ankara'nın bir çok semtinde şantiyeler kuruluyor, projeler üretiliyor. Başkentin yeni yaşam merkezlerinden İncek de, yeni projelerin adresi haline dönüştü.

Ankara'da yeni projelerin adresi İncek oldu!

İncek, yeni projelerin adresi haline dönüştü. Hem gayrimenkul yatırımcılarını çeken, hem de nitelikli konut ihtiyacı olanların beklentilerine cevap veren bu semti mesken tutan şirketler arasında Sinpaş başı çekiyor.

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villaların adresi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Türk Henkel, Global Functional Excellence Award 2014’e layık görüldü!

Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Global Yatırım Holding, Barselona Limanı'nın hisselerini satın aldı!

Mehmet Kutman'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri A.Ş., Barcelona Port İnvesment'daki hissesini yüzde 62'ye yükselterek hakim ortak konumuna geldi.

Global Liman, Barselona limanındaki payını yükseltti!

Global Yatırım Holding ' e bağlı Global Liman İşletmeleri, 1.8 milyon yolcunun kullandığı Barselona limanını işleten ortaklıktaki payını yüzde 50'den yüzde 62 ' ye yükseltecek...

Dma Global adresi Dma Global iletişim Haberi

Dma Global adresi Dma Global iletişim

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arslan tarafından kuruldu.

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
YAPI DENETİM Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: YAHYA KAHYA MAH.BAHRİYE CAD. NO:18 İÇ KAPI NO:1 BEYOĞLU