11 / 05 / 2024

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya Adres

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya Adres

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Aylık 250 bin tonluk dizel yakıt için imzalar atıldı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ulusal petrol şirketi ADNOC ile Alman petrol şirketi Wilhelm Hoyer GmbH & Co. KG (Hoyer) 2023 süresince aylık 250 bin tonluk dizel yakıt tedariki konusunda anlaşma sağladı.

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi açıldı!

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıl tarafından kuruldu.

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “İnşallah şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz” dedi.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Casea Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Casea Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Ankara'ya üç yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor!

Başkent Ankara'nın mücavir alan sınırlarının genişlemesiyle, kentin coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan'da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Kars’a dev lojistik merkezi inşa ediliyor!

Türkiye'yi bölgesinde bir lojistik üs haline getirmek ve yakın coğrafyanın 31 trilyon dolarlık ticaret yükünü göğüslemek için Serhat şehri Kars'a lojistik merkezi inşa ediliyor.

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya Adres Haberi

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya Adres

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi  3 bin TL sermaye ile bugün açıldı.


Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Adres:Ayazmadere Cd.Pazar Sk.Bareli Plaza N.2-4 K.4...