13 / 05 / 2024

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgül Deniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Eylem Sokak'ta kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Cafer Gündoğdu tarafından kuruldu.

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgül Deniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu, AMAÇ VE KONU: MADDE 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)        Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait yapı taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, çatı kaplamaları  ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, hafriyat işleri yapmak, kat karşılığı inşaat yapmak ve kiraya vermek. b)     Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü araçla şehir içi, sehirler arası ve uluslar arası emtia, eşya ve yolcu taşımacılığı, yük taşımacılığı, kargo...