13 / 05 / 2024

DNZ şirketi adresi

DNZ şirketi adresi

DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Yalçı ve Osman Fırat ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Dnz Cephe Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Cephe Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Deniz Kağıt tarafından kuruldu.

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mustafa Deniz, İrfan Deniz tarafından kuruldu.

Dnz Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli İle  Yılmaz  Bülbül tarafından kuruldu.

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çimen Şahsiyar ve Murat Deniz ortaklığında kuruldu. 

Dnz Müteahhitlik Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Müteahhitlik Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Mustafa Güngöre tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Rahmi Koç'un ayakkabı şirketi Nakkaştepe'den taşındı!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Rahmi Koç'un kundura şirketi Nakkaştepe'den yeni adresi Büyükdere Caddesi No 145'e taşındı...

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeydin Kurt tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dnz Hırdavat Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Hırdavat Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dnz Prefabrik Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Prefabrik Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Samet Deniz imzasıyla kuruldu.

Dnz Restoran Gıda İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Restoran Gıda İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin sermaye ile bugün Ali Özer tarafından kuruldu.

DNZ şirketi adresi Haberi

DNZ şirketi adresi

DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Yalçı ve Osman Fırat ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, diğer tüm inşaatların ayrıca dekorasyon, tasarım ve uygulama hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak. 2- Resmi ve özel, kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları,...