08 / 05 / 2024

Dob Yavuz Yapı

Dob Yavuz Yapı

Dob Yavuz Yapı Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Cevizli Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:9/2 Maltepe adresinde kuruldu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Öztaş ve Yavuz Külekçi ortaklığında kuruldu.

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kutlu tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Psl Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Psl Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli Muhammed Bilal Yavuz tarafından kuruldu. 

Yavuz Işık: C6-C8 beton kullanılan bina kendiliğinden yıkılır!

Son dönemlerde Türkiye'de peş peşe yaşanan depremler ve uzmanların yaptığı uyarılar insanları “Güvenilir yapı için nelere dikkat edilmeli?" sorusunu araştırmaya yöneltti. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, yapılarda kullanılan beton kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

Dob Yavuz Yapı Haberi

Dob Yavuz Yapı


Dob Yavuz Yapı Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bünyamin Yavuz, Davut Yavuz, Osman Yavuz tarafından 10 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Dob Yavuz Yapı Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Yurt içinde ve yurt dışında toplu konut münferit konut kat karşılığı inşaat otel motel kanalizasyon ve buna benzer inşaatların projelendirilmesi yapımı restorasyonunu ve hafriyatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dob Yavuz Yapı Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş adresi:  Cevizli Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:9/2...