03 / 05 / 2024

Dodi Fayed

Dodi Fayed

Fransa’nın başkenti Paris’te paparazziler tarafından takip edilirken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Prenses Diana ve Dodi Fayed’in aşk yuvası satışa çıkarıldı. Villanın fiyatı 70 milyon sterlin.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Rahoma Fares Rahoma Fayed tarafından kuruldu. 

Prenses Diana'nın St. Tropez'deki lüks malikanesi 246 milyona satışa çıktı!

Prenses Diana'nın Dodi el- Fayed ile aşkının başladığı St. Tropez'deki lüks malikâne, 70 milyon sterline (246 milyon 477 bin TL) satışa çıkarıldı..

Leydi Diana’nın aşk yuvası satılıyor!

Fransa’nın başkenti Paris’te paparazziler tarafından takip edilirken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Prenses Diana ve Dodi Fayed’in aşk yuvası satışa çıkarıldı. Villanın fiyatı 70 milyon sterlin.

Hotel Ritz'in genel müdürü Ömer Acar'ın işine son verildi!

1898'den beri Paris'in en lüks ve en görkemli oteli olan Ritz'in 6 yıllık müdürü Ömer Acar'ın işine son verildi.  Paris'in ünlü meydanı Vendome'daki 113 yıllık Hotel Ritz'i çoğumuz, Prenses Diana ve sevgilisi Dodi Al-Fayed ile hatırlıyoruz....  

Muhammed El Fayed, 1.5 milyar sterline Harrods'u aldı!

KATAR Holding, Eylül ayında da dünyaca ünlü Harrods mağazasını ünlü Mısırlı işadamı Muhammed El Fayed'ten 1.5 milyar sterline satın aldı. Katar Holding, kurulduği 1840 yılından bu yana Harrods'un beşinci sahibi oldu. 

El Fayed Harrods'ı Katarlılara sattı

Mısırlı ünlü zengin Muhammed El Fayed'in Londra'nın sembollerinden biri olan Harrods mağazasını Katar Holding'e 2.2 milyar dolara sattığı belirtildi

'Saphire'deki Kiler Harrods ve La Fayed'i İstanbul'a taşıyacak

Kiler Grubu, Levent'te Saphire projesinde açacağı market ile Londra'daki Harrods ve Paris'teki La Fayed konseptini İstanbul'a taşımaya hazırlanıyor. Bu yeni konsept hem yiyecek bölümü, hem de market olarak işletilecek.

Dodi Fayed Haberi

Dodi Fayed

Leydi Diana ve Mısırlı sevgilisi Dodi el Fayed’in 1997 yılında Paris’teki trafik kazasında hayatlarını kaybetmeden önceki son günlerini geçirdikleri lüks villa, 70 milyon sterline (246 milyon TL) satışa çıkarıldı.

Fransa’nın St. Tropez kentinde, El Fayed Ailesi’ne ait, 30 yatak odalı Castle St. Therese isimli villanın özel sahili, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, sinema ve gece kulübü var.

‘AŞK VİLLASI’

Lüks villanın komşuları arasında Louis Vuitton modaevinin sahibi Bernard Arnault da var. 

Leydi Diana Dodi El Fayed ile olan ilişkisine de bu villada başlamıştı. 


Muhammed el Fayed’in davetlisi olarak Temmuz 1997’de oğulları Prens William ve Prens Harry ile bu villada tatil yapmaya...