13 / 05 / 2024

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Doğan, İsmail Doğan, Adnan Doğan Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 240 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Bingöl tarafından kuruldu.

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Trend Emy Group Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trend Emy Group Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Toraman tarafından kuruldu.

3e Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

3e Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Erdem ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Dessa Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Köse tarafından kuruldu.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya tarafından kuruldu.

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Tuzlupınar tarafından kuruldu.

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Doğan, İsmail Doğan, Adnan Doğan Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 240 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi,...