16 / 05 / 2024

Doğa Evleri fiyat listesi

Doğa Evleri fiyat listesi

Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde sona gelindi. Konutlarda ilk teslimatların 27 Nisan'da başlayacağı açıklandı.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Leb-i Derya Evleri fiyat listesi Ağustos 2023!

Leb-i Derya Evleri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. Toplam 120 adet konutun bulunduğu Leb-i Derya Evleri'nden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi!

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Ankara Altınbaşak Doğa fiyat!

Altınbaşak Doğa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Altınbaşak Doğa fiyat listesi!

İmar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Altınbaşak Doğa projesinde 63 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Altınbaşak Doğa fiyat listesi....

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu İnşaat Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat listesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde toplam 739 daireye yer veriliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi!

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede ilk teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek...

Doğa Evleri fiyat listesi Haberi

Doğa Evleri fiyat listesi

Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde sona gelindi. Konutlarda ilk teslimatların 27 Nisan'da başlayacağı açıklandı. Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzakta ama bir o kadar da şehre yakın Yuvacık Doğa Evleri, 6 Blokta 154 daireden oluşuyor. Yuvacık Doğa Evleri'nde 2+1 konut 78 metrekare ve 3+lkonut da 115 metrekare büyüklüğünde. Yuvacık Doğa Evleri'nde son bir fırsat olarak kalan daireler için müracaat sırası önceliği önemli. Son kampanyayı kaçırmamak ve Yuvacık Doğa Evleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin www.kentkonut.com.tr adresini ziyaret edebileceği ya da (324 50 00) numaralı telefondan bilgi alabilecekleri hatırlatıldı. Yuvacık'ta tamamlanan Doğa Evleri'nde ilk teslimatın 27 Nisan'da yapılacağı duyuruldu. 


Özgür...