13 / 05 / 2024

Doğa Evleri iletişim

Doğa Evleri iletişim

Kent Konut'un Yuvacık bölgesinde yaptırdığı Doğa Evleri'nin anahtarları dün yapılan törenle sahiplerine teslim edildi.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Bulvar Atakent Evleri iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Atakent bölgesinde yükselen Bulvar Atakent Evleri, iki hafta sonra satışa çıkıyor. Bulvar Atakent Evleri iletişim...

Toya Next Evleri iletişim!

270 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Toya Next Evleri Toya Yapı tarafından inşa ediliyor.Toya Next Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Kameroğlu Ihlamur Evleri iletişim!

Kameroğlu Ihlamur Evleri iletişim için 0212 886 13 82 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanından oluşuyor.

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 98.19 ile 200.87 arasında değişiyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefondan satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. 3 bloktan oluşan projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Doğa Evleri iletişim Haberi

Doğa Evleri iletişim

TEŞEKKÜR ETTİLER 

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın katılım gösterdiği törende evlerine kavuşan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Vatandaşlar, Karaosmanoğlu ve Ayaz'a teşekkür etti. 



Kocaeli...