02 / 05 / 2024

Doğa Konakları satış ofisi

Doğa Konakları satış ofisi

Aydos Ormanları’nın hemen yanı başında yer alan Doğa Konakları’nı RSM Yapı tamamlayacak. Projede kalan son 25 daire, 200 bin TL’den satışa sunuluyor.

Doğa Konakları projesi yıl sonunda teslime başlıyor!

Beza İnşaat tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Doğa Konaklan, metrekaresi 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Toplam 103 daireden oluşan projede tüm daireler 95 metrekare büyüklüğünde 2+1 tipte inşa ediliyor.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Doğa Koleji'nde satış süreci tamamlandı!

Doğa Koleji’nde satış süreci tamamlandı. İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi.

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Altınbaşak Doğa satış fiyatları!

Altınbaşak Doğa satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Ankara Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen projede 1 blokta 63 daire bulunuyor. 

Doğa Okulları'nın ilginç satış hikayesi!

Gazeteci Yazar Mahmut Övür, Urfalı iş adamı ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Fethi Şimşek tarafından kurulan ve geçtiğimiz günlerde satışı gerçekleşen Doğa Okulları'na dair bir yazı kalem aldı.

Doğa Kolejleri satıldı!

Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde (bugün) imzalandı. Satış işlemi, Metal Yapı Konut ile Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasındaki anlaşmanın imzalanmasıyla sonuçlanmış oldu.

Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu icradan satışta!

Üsküdar, Altunizade'deki Özel Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. İhale bedeli 70 milyon TL olan Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu ihalesi 25 Ekim'de yapılacak.

Doğa Konakları satış ofisi Haberi

Doğa Konakları satış ofisi

Pendik Velibaba’da 2014 yılında yapımına başlanan Doğa Konakları’nda hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Önceki firmanın, finansal sorunlardan ötürü tamamlayamadığı Doğa Konakları’nı çok düşük bir kar marjı ile devraldıklarını açıklayan RSM Yapı Genel Müdürü Nurettin Sevencan, %75’i biten projede inşaatı hızlandırdıklarını belirterek, “Daire alanlara tapularını teslim ettik. Doğa Konakları’nda oturumlar Haziran ayında başlayacak” dedi. Sevencan, benzer şekilde Tuzla’daki Maksimum Life projesini de aynı firmadan devraldıklarını, çok yakında açıklayacakları yatırım modeli ile de orta sınıfı, banka kredisine gerek olmadan küçük birikimlerle ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi. 


Aydos Devlet Ormanı ile Pendik Sahili arasında özel bir konumda bulunan ve 3 blokta toplam 114 konutun yer aldığı Doğa Konakları projesi el değiştirdi. Projeyi hayata geçiren firma, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan ötürü inşaatı tamamlayamayınca Doğa Konakları’nı...