30 / 04 / 2024

doğa okulları ataşehir akıllı okul

doğa okulları ataşehir akıllı okul

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

İş Yatırım Ataşehir Şubesi açılıyor!

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İstanbul Ataşehir'de İş Yatırım Ataşehir Şubesi açmaya karar verdi. 

Doğa Okulları kampüs sayısını 150'ye çıkaracak!

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları’nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, The İstanbul Peg Luxury Class Hotel’de düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi.

Fethi Şimşek, Doğa Okulları'nı sattı gayrimenkule girdi!

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Doğa Okulları Bolu Kampüsü açıldı!

Doğa Okulları Bolu’da yeni kampüsünün açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Anaokulu’ndan liseye kadar her kademede eğitim verecek olan Doğa Okulları’nın Bolu kampüsü açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de katıldı. Açılışta geniş güvenlik önlemleri alındı.

Doğa Okulları'nın ilginç satış hikayesi!

Gazeteci Yazar Mahmut Övür, Urfalı iş adamı ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Fethi Şimşek tarafından kurulan ve geçtiğimiz günlerde satışı gerçekleşen Doğa Okulları'na dair bir yazı kalem aldı.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Doğa Kolejleri satıldı!

Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde (bugün) imzalandı. Satış işlemi, Metal Yapı Konut ile Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasındaki anlaşmanın imzalanmasıyla sonuçlanmış oldu.

Doğa Okulları 2017'de 30 kampüs açacak!

Doğa Okulları Kurucusu Fethi Şimşek, hain darbe girişim sonrası birçok sektörde açıklar meydana geldiğini belirterek, “2017 planlarımız arasında en az 30 kampüs daha açmak var. Bütün bunlar yaklaşık 70 milyon TL'lik bir yatırım gerektiriyor” dedi.

Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesi yenilendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ataşehir Finans Kule Binası kira sözleşmesi yayınlandı.

doğa okulları ataşehir akıllı okul Haberi

doğa okulları ataşehir akıllı okul

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı.


Doğa Okulları açıklamasına göre, Turkcell ve Doğa Okulları iş birliğiyle Türkiye'nin M2M donanımına sahip ilk "Akıllı Okul" projesi hayata geçirildi. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü. Türkiye'de bir ilk olan proje kapsamında okulda öğrencilerin hem yeni teknolojileri bizzat deneyimlemesi hem de basit kodlar yazmayı öğrenmeleri sağlanıyor.


Kampüste bulunan akıllı sınıfta klima, perde, lambalar ve kamera sistemi mobil uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor. Üç boyutlu gözlükler ve 3D yazıcı sayesinde öğrencilerin teknolojiyle ilişkisinin geliştirilmesi hedefleniyor. Sphero Parkuru'nun eğitim alanına eğlenceyi taşıdığı kampüste Turkcell Maker Lab kuruldu. Bu laboratuvarda, Turkcell'in Geleceği Yazanlar projesi kapsamında öğrencilere programlama ve "maker" eğitimleri veriliyor.


Akıllı Okul projesi sayesinde öğrenci ve velilere...