18 / 05 / 2024

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited nerede

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited nerede

 Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mesut Şengül tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da Ayberk Ağır tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Açı Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açı Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Özgün Şenel tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Özay Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Öztürk ve Muhammet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited nerede Haberi

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited nerede

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mesut Şengül tarafından kuruldu.

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:  Yurt içi ve yurt dışı mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyon vs. alt yapı tesisleri, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depoları ile her türlü ikamet, ticaret, üretim, sosyal hizmetler ve toplum ortak kullanımına yönelik inşaatların yapımı. Kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkul üst yapılarının plan ve projelerinin hazırlanmasıile inşa edilmesi faaliyetleri, alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışı taşeronluk hizmetleri, tadilat ve tamirat hizmetleri,dekorasyon hizmetleri ve müteahhitlik hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi...