17 / 05 / 2024

doğa şehircilik basın ekspres

doğa şehircilik basın ekspres

Doğa Şehircilik - Baş Yapı Ortaklığı, Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yapacakları proje için çalışmalara devam ediyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede konut ve ofisler olacak...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Innovia 4 mağdurlarından son dakika basın açıklaması!

Innovia 4 projesinden konut satın alanlar, inşaatın durdurulduğunu ve evlerinin teslim edilmediğine dikkat çekerek son dakika basın açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

doğa şehircilik basın ekspres Haberi

doğa şehircilik basın ekspres


Doğa Şehircilik - Baş Yapı Ortaklığı, Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yapacakları proje için çalışmalara devam ediyor. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle yapılacak.


5 blok olarak tasarlanan Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres projesi 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Proje, TEM'e, E-5'e ve Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede yer alıyor.


Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres projesinde ofis ve konut alanları olacak. Projede spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, otopark gibi olanaklar bulunuyor.


Doğa Şehircilik - Baş Yapı Ortaklığı, Yenibosna arazisini Emlak Konut GYO'nun 3 Kasım 2014 tarihinde yaptığı ihaleye 440 milyon TL teklifle aldı.



Tel: 0212 659 60 93

Web: www.basyapiinsaat.com.tr

Gülcihan...