10 / 05 / 2024

Doğa Tatil Köyleri Armutlu kimin

Doğa Tatil Köyleri Armutlu kimin

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu kimin Haberi

Doğa Tatil Köyleri Armutlu kimin

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor. 47 bin alan üzerine kurulu bir alanda yükselen Doğa Tatil Köyleri Armutlu, Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi özelliği ile Marmara’da hayata geçiyor.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesinde ultra lüks daireleri, alışveriş merkezi, sosyal yaşam alanları, spor ve rehabilitasyon merkezleri, fizik terapi, aqua park ve su oyunları merkezi, kadınlara özel plaj, sadece ailenize özel hem açık hem de kapalı aile havuzları, çocuk klübü, su üstü eğlence parkları, su sporları ve birçok deniz aktivitesi sağlanıyor.

Musluklarından 24 saat termal su akan doğayla iç içe Doğa Tatil Köyleri Armutlu’daki yatak odalarından salona, mutfaktan çocuk odasına kadar her köşe modern tasarımlar ve şık aksesuarla yorumlanan konutlarda, tatilciler ve mülk sahipleri, benzersiz bir yaşama adım atacak.