02 / 05 / 2024

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Fehim Torba ve Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aksaray Ihlara Termal Tatil Köyü'nde 4 bin TL'ye devremülk!

Ihlara Termal Tatil Köyü 10 yıllık devremülk daireler 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aksaray Güzelyurt'ta yer alan devremülkte 110 adet apart daire mevcut.

Mudurnu Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da tapulu arazi üzerinde inşa edilecek olan Borvo Termal Tatil Köyü'nde inşaat başlıyor. Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk sahibi olunuyor.

Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

300 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü projesi Diyarbakır Çermik'te konumlandırılıyor. Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Diyarbakır Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde 9 bin TL'ye devremülk!

Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü projesi, Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde, 300 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor. Helinamin Çermik Termal'de satılık devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Fehim Torba ve Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Şişli'de kuruldu.


Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM     a -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurtdışında konaklama ,seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek , turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak ,kiraya vermek. Dağ turizm,yayla turizmi,kara,hava,spor malzemelerinin ve araçlarının alımı satımı ,ithalat,ihracatını ve kiralamasını yapmak.Her türlü doğa,kar kayağı,çim kayağı,paintball,su altı ve su üstü sporları ile ilgili faaliyetlerde bulunmak, su altı ve dalış ve su üstü sporları ile...