19 / 05 / 2024

doğa turizmini geliştirme yolları nelerdir

doğa turizmini geliştirme yolları nelerdir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artık dünya, deniz turizminden ekoturizme, doğa, tabiat ve yayla turizmine kaymaya başladı." dedi. Bakan Veysel Eroğlu, 2023 hedeflerinin arasında 50 milyar dolarlık turizm geliri olduğunu söyledi...

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 797 bin 333,41 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Zeynep Müştekin tarafından kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Ua Yapı Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Ua Yapı Proje Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli Uygur Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

doğa turizmini geliştirme yolları nelerdir Haberi

doğa turizmini geliştirme yolları nelerdir


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce bir otelde düzenlenen "Bolu İli Doğa Turizmi Çalıştayı"na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bakanlığını ilgilendiren bir çok konuya değindi. "Turizmden yaklaşık 30 milyar dolarlık gelirimiz, 36 milyon turistimiz var" diyen Bakan Veysel Eroğlu, "2023 hedeflerimiz arasında 50 milyar dolarlık turizm geliri, 50 milyon turist hedefimiz var. Bunu geçekleştirmek için dünyadaki temayülleri çok iyi takip etmemiz gerek. Artık dünya deniz turizminden ekoturizme, doğa, tabiat ve yayla turizmine kaymaya başladı. Bolu, tam bu noktada merkez olabilir. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bolu'yu dünya turizmine açmamız lazım .Sağlık turizminin geliştirilmesine yönelik çalışma yapılması gerekiyor. Termal, şifalı sular büyük bir imkan. Buna en büyük örnek Afyon. Afyon,...