29 / 04 / 2024

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı

Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek.

Natural Stone Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı açıldı!

Natural Stone 10. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na bu yıl 300’ün üzerinde marka katılıyor...

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran'da açılıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)’nin katkılarıyla düzenlenen Natural Stone 10. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran 2013 tarihinde CNR EXPO’da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçiler için açıyor...

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Migros'ta çok al hesaplı al kampanyası başladı! yüzde 60 indirimli ürünleri yetişen kapıyor! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros Market çok al hesaplı al kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında kağıt havlu ürünleri yüzde 60 indirimlerle satışa sunulacak. İşte 11 Ocak Ocak 2023 fiyat listesi...

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Zamlar bel bükerken bir de vergi çıktı! Akaryakıt ve doğal gazdan ek vergi alınacak

2022 yılı bütçe kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifini Meclis'e sunuldu. Ek bütçede benzin, motorin ve tüp gaz gibi ürünlerden alınacak ek verginin arttırılması dikkat çekti. Kanun teklifinde petrol ve doğal gaz ürünlerinden 47 milyar TL ek vergi geliri elde edilmesi planlandı. 

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışta! Blender seti ve doğrayıcı fiyatları kaç TL? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışa çıktı. Arzum Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı fiyatları kaç Türk Lirası? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Haberi

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı


Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek. Yapı sektörünün doğal taş seçiminde referans adresi olarak bilinen fuar, Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) ve Türk Mermer Maden Vakfı iş birliğinde, KOSGEB desteğinde organize ediliyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yer alacağı, ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ ile eş zamanlı gerçekleştirilecek fuara, Suudi Arabistan, İtalya, Hindistan, İran, Libya, Ürdün, Gana, Cezayir başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda sektör profesyoneli...