25 / 07 / 2024

Doğalgaz abonelik bedeli

Doğalgaz abonelik bedeli

Yeni mesken veya işyerine taşınmanız durumunda gayrimenkule yaptıracağınız abonelikler arasında doğalgaz da bulunuyor. Peki, doğalgaz aboneliği nasıl alınır? 2015 yılı doğalgaz abone bağlantı bedeli ne kadar?

Doğalgaz abonelik ücreti 2015!

Doğalgaz abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerinden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz aboneliği ücreti 2014!

Daire veya işyeriniz için doğalgaz aboneliği yaptırmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda gerekli belgeleri temin etmeniz ve abonelik bedelini ödemeniz gerekiyor. İşte doğalgaz aboneliği ücreti 2014...

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Doğalgaz güvence bedeli iade süresi 15 güne çıktı!

Doğalgaz güvence bedeli; İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla aldığı bedel oluyor. Bu bedel, aboneliğin sonlanması halinde geri iade ediliyor..

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı ihalesine 5 teklif geldi!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) tahmini bedeli 25 milyon dolar olan Şırnak Doğalgaz Boru Hattı inşaat ihalesi için verilen 5 teklif arasında, en düşük rakamı 29 milyon 886 bin dolarla üçlü bir konsorsiyum önerdi.

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?

Afyon Dedeli Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali icradan satılıyor!

Çay İcra Dairesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan Dedeli Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 133 milyon 11 bin 243 TL olarak belirlendi.

Doğalgaz sayaç açma kapama bedeli 2015!

Doğalgazın geç ödenmesi nedeni ile kapatılması ve yeniden açılması halinde açma kapama bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, doğalgaz sayaç açma kapama bedeli 2015 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015!

Doğalgaz abonelik sürecinde yapılan masraflar arasında doğalgaz güvence bedeli de yer alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli ücreti nedir? Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz abonelik bedeli Haberi

Doğalgaz abonelik bedeli

Doğalgaz abone bağlantı bedeli ne kadar?

Yeni mesken veya işyerine taşınmanız durumunda gayrimenkule yaptıracağınız abonelikler arasında doğalgaz da bulunuyor. Diğer aboneliklerde de olduğu gibi, doğalgaz aboneliği için belli oranlarda bağlantı bedeli ödeniyor. 


Söz konusu bedel; Sayaç dahil dağıtım şebekesinin abone iç tesisatına bağlantısı için gereken proje, işçilik, malzeme, kontrol ve onay harcamalarının abone başına düşen payını ifade eden bedel olarak ifade ediliyor. 


Bu bedel Doğalgaz Piyasası Mevzuatları çerçevesinde belirlenir ve bir defaya mahsus olmak ve iade edilememek üzere tahsil ediliyor.


Konut  amaçlı abonelik işlemlerimde;

Sayaç dahil abone bağlantı bedeli üst sınırı ilk bağımsız bölüm sayısı (BBS) için 393 TL + KDV dir, bundan sonraki ilave her BBS için 324 TL + KDV  olarak abone bağlantı bedeli artırılır.


Bağımsız Bölüm Sayısı (BBS);  Dairenin 200 m²'ye kadar...