24 / 07 / 2024

doğalgaz abonesi olmak

doğalgaz abonesi olmak

Bir ev veya işyeri için doğalgaz aboneliği almak istiyorsanız doğalgaz dağıtım şirketine gerekli belgeler ile birlikte müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, doğalgaz abonesi nasıl olunur?

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

Doğalgaz desteği başvuruları yarın başlıyor! 1.150 lira ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, 4 milyon aileye yılda iki kez olmak üzere 450 ile 1150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağını duyurdu. Bu yardımdan yararlanacak kişiler için belirli kriterler aranacak...

Doğalgaz ve elektriğe zam!

Doğalgaz fiyatlarına ocak ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı. Elektrik tarifelerinde ise tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere yaklaşık yüzde 6 zam yapıldı.

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Doğalgaz abone bağlantı bedelleri 2016!

Doğalgaz abone bağlantı bedelleri, Doğalgaz Piyasası Mevzuatları çerçevesinde belirleniyor ve bir defaya mahsus olmak ve iade edilememek üzere tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abone bağlantı bedelleri 2016 ne kadar?

Doğalgaz abonesi nasıl olunur?

Bir ev veya işyeri için doğalgaz aboneliği almak istiyorsanız doğalgaz dağıtım şirketine gerekli belgeler ile birlikte müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, doğalgaz abonesi nasıl olunur?

Doğalgaz aboneliği nasıl kapatılır?

Doğalgaz abonesi, bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğalgaz kullanım sözleşmesini sona erdirmek için talepte bulunabiliyor. Peki, doğal gaz aboneliği nasıl kapatılır? İşte abonelik kapama için gerekenler...

Doğalgaz abonelik ücreti 2015!

Doğalgaz abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerinden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Su, fiyat artışında elektrik ve doğalgazı geçti!

Su fiyatında son 1 yılda yaşanan artış enerji kalemlerindeki artışı geçti. Sudaki yıllık fiyat artışı yüzde 10,8'i bulurken, başta elektrik ve doğalgaz olmak üzere enerjideki fiyat artışları bu oranın gerisinde kaldı.

Su fiyat artışında elektrik ve doğalgazı geride bıraktı!

Su fiyatında son 1 yılda yaşanan artış enerji kalemlerindeki artışı geçti. Sudaki yıllık fiyat artışı yüzde 10,8'i bulurken, başta elektrik ve doğalgaz olmak üzere enerjideki fiyat artışları bu oranın gerisinde kaldı.

Yeni bina doğalgaz aboneliği nasıl yapılır?

İstanbul'da doğalgaz abonelik işlemleri, İGDAŞ'a yapılıyor. Binada doğalgaz abonesi yoksa ne olur? Yeni bina doğalgaz aboneliği nasıl yapılır? İşte İGDAŞ' ta yapılacak doğalgaz abonelik işlemleri...

Doğalgazı en fazla tüketen il Bayburt oldu!

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 9,5 milyon konut abonesi, toplam 9 milyar metreküp doğalgaz tüketti. Konut başına ortalama doğalgaz tüketimi 956 metreküp, doğalgaz için yapılan ödeme bin 23 lira oldu.

doğalgaz abonesi olmak Haberi

doğalgaz abonesi olmak

Doğalgaz abonesi nasıl olunur?

Bir ev veya işyeri için doğalgaz aboneliği almak istiyorsanız doğalgaz dağıtım şirketine gerekli belgeler ile birlikte müracaat edilmesi gerekiyor.


Bu müracaat taşınmazın yer aldığı sokakta doğalgaz hattının olup olmadığına göre değişkenlik gösteriyor.


İstanbul'da İGDAŞ’a yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılır. Abonelik talebinin uygun bulunması durumunda talep sahibi ile Doğal Gaz Bağlantı Sözleşmesi imzalanır. 


Abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerimizden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil edilir.


Sokağınızdan doğal gaz hattı geçiyorsa;


Abonelik işleminizi, İGDAŞ internet sitesinden online olarak veya İGDAŞ Hizmet Binalarında bulunan Pazarlama Şefliklerinde yaptırabilirsiniz.


Binanızda doğal gaz servis kutusu yoksa İGDAŞ kendi iş programı çerçevesinde doğal gaz servis kutusunun binanıza bağlantısını yapacak veya uygun göreceği...